Om os

 

KSS Chihuahua.
KSS gruppe 1 Chihuahua.

Bag DKK-Chihuahua.dk står medlemmerne i Chihuahua-gruppen under Klubben for Små Selskabshunde (KSS).
KSS er en specialklub under Dansk Kennel Klub (DKK). DKK er klubben, som på verdensplan repræsentere Danmark i Fédération Cynologique Internationale (FCI).

Gruppens medlemmer er alle engagerede i Chihuahua – enten som opdrætter, ejer eller blot med interesseret i racen. Det er vore håb at denne hjemmeside kan medvirke til at udbrede kendskabet til vores lille race, ved at dele fakta, råd og vejledning, historier om vore hunde m.m., med alle interesserede.

 

KSS
KSS – Klubben for Små Selskabshunde.

KSS – Klubben for Små Selskabskabshunde

I 1919 stiftedes Dansk Selskabshundeklub, der repræsenterede alle selskabshunde og vagthunde indenfor Dansk Kennel Klub. Efter at have skiftet navn et par gange undervejs, er det i dag Klubben for Små selskabshunde. På KSS´s hjemmeside www.canis-minor.dk under “Klubben” / “Love og  regler” findes opdateret version af KSS´s love m.m.

 

DKK
DKK – Dansk Kennel Klub.

DKK – Dansk Kennel Klub .

DKK er stiftet d. 1. marts 1897.
På DKK´s hjemmeside www.dkk.dk under “Om DKK” / “Love, regler og anbefalinger” findes opdateret version af DKK´s love, regler, bestemmelser og anbefalinger.

 

FCI
FCI – Federation Cynologique Internationale.

FCI – Federation Cynologique Internationale

Fédération Cynologique Internationale blev oprettet den en 22. maj 1911 med det formål at fremme og beskytte racerene hunde. Du finder alt hvad der er at vide om FCI under www.fci.be